1. Bezorgen


Moet ik thuis zijn om mijn tassies in ontvangst te kunnen nemen? 

Wanneer je één of twee tassen hebt besteld, past het pakket door de brievenbus. Hiervoor hoef je niet thuis te zijn. Heb je meer dan twee tassen besteld? Dan verpakken wij de tassen in een pakket waar je wel thuis voor moet zijn om hem in ontvangst te kunnen nemen. Van tevoren wordt er altijd een mail verstuurd met de dag waarop je het pakket kunt verwachten. 


2. Terug sturen


Kan ik mijn pakketje terug sturen?

 Ja, dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. 


Hoe kan ik mijn pakket terug sturen? 

 Stadse Tassies krijgt  heel weinig tot geen retouren en daarom is  gekozen geen retour formulier bij de bestelling te voegen. Ben je niet tevreden over je bestelling en wil je hem graag terug sturen?  Dat kan natuurlijk altijd. Stuur even een mail naar info@stadsetassies.nl dan zorgen wij voor een passende oplossing. 

 


Hoeveel kost het terugsturen van het pakket?

 De kosten voor retourneren bedragen in eerste instantie €3,95 (verzendkosten). Wanneer het tasje in goede orde is ontvangen en voldoet aan de algemene voorwaarden worden de verzendkosten en de kosten voor het tasje direct teruggestort. Uiteindelijk kost het dus helemaal niets! 


3. De tassen


Waar wordt de tas gemaakt?

 De tassen worden gemaakt in India. De omstandigheden waaronder dit gebeurd zijn in lijn met de mensenrechten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van kinderarbeid of andere soorten van uitbuiting van mensen. Dat garandeert Stadse Tassies. 


Van welk materiaal wordt de tas gemaakt? 

De tas wordt gemaakt van ongebleekt katoen, dit is beter voor het milieu. Vervolgens is hij in een verfbad geweest en zodoende heeft hij de zwarte kleur gekregen. 


Hoe wordt de tas bedrukt?

 De tassen bedruk ik zelf door gebruik te maken van de zeefdruk techniek. Dit is een arbeidsintensieve techniek om de tassen te kunnen bedrukken, maar geeft in mijn ogen het mooiste resultaat. Het proces van drukken wordt regelmatig via Facebook vastgelegd. Ook wordt er binnenkort een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik de tassen bedruk! 


Kan ik zelf een tassen ontwerp aandragen?

Ja, dat kan! Bij een minimale bestelling van 15 tassen kan je een ontwerp naar keuze laten bedrukken op de tas. Mocht je hier interesse in hebben, stuur dan een mail naar info@stadsetassies.nl. Wij zullen een offerte opstellen en daarna de tassen bedrukken zoals je hem graag wilt! 


Kan ik de tas wassen? 

Ja dat kan, het liefst met de hand. De tas kan ook in de wasmachine, was hem dan op 30 graden kort programma.