1. Bezorgen


Moet ik thuis zijn om mijn pakketje in ontvangst te kunnen nemen? 

Nee dat hoeft niet! Het pakketje past gewoon door de brievenbus. Van tevoren wordt er natuurlijk wel even een mailtje gestuurd met de dag waarop je het pakketje kunt verwachten. 


2. Terug sturen


Kan ik mijn pakketje terug sturen?

 Ja, dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. 


Hoe kan ik mijn pakket terug sturen? 

 Stadse Tassies krijgt  heel weinig tot geen retouren en daarom is  gekozen geen retour formulier bij de bestelling te voegen.  Met het oog op milieuvervuiling is het beter om het formulier niet iedereen meteen toe te sturen. Ben je niet tevreden over je bestelling en wil je hem graag terug sturen? Download dan het onderstaande formulier, print hem uit en volg de stappen beschreven op het formulier. Verstuur het brievenbuspakje via het postkantoor van Post NL en er wordt contact met je opgenomen wanneer het pakketje binnen is. 

 

Download
Retourformulier.docx
Microsoft Word document 73.2 KB

Hoeveel kost het terugsturen van het pakket?

 De kosten voor retourneren bedragen in eerste instantie €3,95 (verzendkosten). Wanneer het tasje in goede orde is ontvangen en voldoet aan de algemene voorwaarden worden de verzendkosten en de kosten voor het tasje direct teruggestort. Uiteindelijk kost het dus helemaal niets! 


3. De tassen


Waar wordt de tas gemaakt?

 De tassen worden gemaakt in India. De omstandigheden waaronder dit gebeurd zijn in lijn met de mensenrechten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van kinderarbeid of andere soorten van uitbuiting van mensen. Dat garandeert Stadse Tassies. 


Van welk materiaal wordt de tas gemaakt? 

De tas wordt gemaakt van ongebleekt katoen, dit is beter voor het milieu. Vervolgens is hij in een verfbad geweest en zodoende heeft hij de zwarte kleur gekregen. 


Hoe wordt de tas bedrukt?

 De tassen bedruk ik zelf door gebruik te maken van de zeefdruk techniek. Dit is een arbeidsintensieve techniek om de tassen te kunnen bedrukken, maar geeft in mijn ogen het mooiste resultaat. Het proces van drukken wordt regelmatig via Facebook vastgelegd. Ook wordt er binnenkort een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik de tassen bedruk! 


Kan ik zelf een tassen ontwerp aandragen?

Dat ligt eraan. Zeefdrukken is erg arbeidsintensief zoals hierboven beschreven. Om één tas te maken ben ik zo'n 2 á 3 uur bezig, dus is het niet de moeite. Wel zal ik af en toe op Facebook vragen welke tekst er nog gemist wordt in de collectie zodat deze eventueel opgenomen kan worden. Heb je nu al een leuk idee voor een tekst? Daar ben ik altijd heel blij mee, stuur me dan even een mailtje!


Kan ik de tas wassen? 

Ja dat kan, het liefst met de hand. De tas kan ook in de wasmachine, was hem dan op 30 graden kort programma.