De missie van Stadse Tassies is om dialecten en streektalen weer terug te brengen in het straatbeeld. Daarbij hoort ook oog voor de omgeving.  Niet iedereen in Nederland (en in Leiden) verdient namelijk genoeg geld om de maandelijkse boodschappen te kunnen betalen.

 

'Elke week worden er 400 voedselpakketten uitgedeeld in Leiden en omgeving ' 

 

Daarom worden er in Leiden elke week  maar liefst 400 voedselpakketten uitgedeeld aan de mensen  die dat het hardst nodig hebben. De voedselbank in Leiden werkt uitsluitend met vrijwilligers. Dit betekent helaas niet dat er geen andere kosten worden gemaakt. Ook de  energie, telefoon, verzekering en het ophalen van het voedsel dat wordt gedoneerd kost geld. Dat is de reden dat de voedselbank niet zonder donateurs kan.

 

'Per verkocht tasje doneert Stadse Tassies €1,00 aan de voedselbank Leiden'

 

Stadse Tassies wil graag helpen om ervoor te zorgen dat de voedselbank kan blijven bestaan en dat er voldoende financiële steun is. Dat is ook de reden dat er per verkocht tasje €1,00 aan de voedselbank wordt gedoneerd. Hoe meer tasjes er worden verkocht, hoe meer geld er naar de voedselbank gaat! Door een tasje te kopen laat je niet alleen zien dat je trots bent op de stad, je helpt er ook een mede Leienaar mee! 

 

'Door een tassie te kopen laat je niet alleen zien dat je trots bent op de stad, je helpt er ook een mede Leienaar mee' 

 

Elke drie maanden wordt er op de Facebook pagina van Stadse Tassies vermeld hoeveel geld er gedoneerd gaat worden aan de voedselbank.

 

Help jij ook mee?